Όροι και Προυποθέσεις

Το www.trabolinotoys.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα που εδρεύει στη Βέροια Ημαθίας μέσω του οποίου εκθέτει και διαθέτει τα προιόντα της διαδυκτιακά.

Παρακαλούμε πριν επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν ειδικά για την χρήση του www.trabolinotoys.gr, καθώς η χρήση και η περιήγηση στην ανωτέρω ιστοσελίδα συνεπάγεται ανεπιφύλακτα τη ρητή συγκατάθεση και συμφωνία μ’αυτούς.

Το ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ έχει την διακριτική ευχέρεια να τροποποιεί μονομερώς ή ν’ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος σύμφωνα με τα ισχύοντα συναλλαγματικά ήθη. Επίσης υποχρεούται να προβαίνει σε έγκυρη ενημέρωση των χρηστών για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος οι οποίες δεν ισχύουν για παραγγελίες πού έχετε ήδη κάνει, όπως επίσης και οι αλλαγές τιμών που θα ισχύουν από την στιγμή που θα ανακοινώνονται.

Τα προϊόντα που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σε στοκ. Αν εξαντληθούν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε πότε θα είναι πάλι διαθέσιμα,και αν θα υπάρξει κάποια διαφορά στην τιμή.Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε προϊόν από το φυσικό κατάστημά μας που είναι σε προσφορά στην ιστοσελίδα μας,τότε δεν ισχύει η τιμή προσφοράς,αλλά η αρχική τιμή.Οι τιμές προσφοράς ισχύουν ΜΟΝΟ για αποστολή στον χώρο σας.

Επιστροφή προιόντος-Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Αν κάποιο από τα είδη που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να το επιστρέψετε ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

-Επικοινωνία τηλεφ. 23310-67323 ή e-mail στο info@trabolinotoys.gr για να γίνει συνεννόηση για την παραλαβή από την courier ή μεταφορική.

-Οι επιστροφές γίνονται εντός 15 ημερών με την προϋπόθεση να είναι στην αρχική του συσκευασία (να μην έχει αποσφραγιστεί, καρτελάκι εταιρείας) και σε άριστη κατάσταση, και θα πρέπει να συνοδεύονται με την απόδειξη πώλησης ή δελτίο αποστολής-τιμολόγιο.

-Προϊόντα που είναι σε προσφορά ή συλλεκτικά αντικείμενα ΔΕΝ επιστρέφονται ή εποχιακά μετά το τέλος της σαιζόν. Να γίνεται έλεγχος κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας(κατάσταση προϊόντος,άθικτο συσκευασίας)προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν χτύπημα, λάθος κωδικός κ.α

-Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με δική σας χρέωση και ευθύνη.Σε περίπτωση απώλειας προϊόντων κατά την επιστροφή δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

-Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με την ίδια μέθοδο πληρωμής μέσα σε διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος που επιστράφηκε. Οι δύο πλευρές μπορεί να συμφωνήσουν από κοινού με άλλο τρόπο επιστροφής των χρημάτων, με κοινοποίηση αποδεικτικού στον καταναλωτή.


Ελαττωματικά προϊόντα

Αν κάποιο προϊόν έχει κατασκευαστικό ελάττωμα παρακαλείστε να μας ενημερώσετε εντός 4 ημερών από την παραλαβή του τηλεφ. 23310-67323 ή με Φαξ 2331067323 ή στο info@trabolinotoys.gr ώστε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο επιστροφής.Με την παραλαβή θα ελέγξουμε τη φύση του ελαττώματος ή ζημίας και σε περίπτωση που το ελάττωμα ή ζημία οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του.

Σε περίπτωση που η ζημία οφείλεται σε αντικανονική χρήση ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος από τον κατασκευαστή, τότε επιστρέφεται με δική σας χρέωση.


Προστασία Προσωπικών Δεδομένων,Ασφάλεια συναλλαγών

Έχοντας υπόψιν το άρθρο 4 του Ν.2251/1994 περί πωλήσεων καταναλωτικών αγαθών από απόσταση, το κατάστημά μας εγγυάται για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων. Επίσης τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για το κατάστημά μας και δεν πρόκειται να παραχωρηθούν σε τρίτους.

trabolinotoys.gr


Ιπποκράτους 21
Βέροια, TK 59132
Τηλ.: 23310 67323
Email: