Το Τραμπολίνο

Το κατάστημα ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ από το 1993 ερευνά προσεκτικά και επιλέγει πάντα τα καλύτερα παιχνίδια του κόσμου. Με έμφαση στην ασφάλεια, την ψυχαγωγία, πιστεύει ότι το παιχνίδι είναι η πιο σοβαρή και σημαντική δραστηριότητα για την ομαλή ανάπτυξη ενός παιδιού(εκπαίδευση και πνευματική ανάπτυξη). Μέσα από το παιχνίδι ανακαλύπτει τον κόσμο και το περιβάλλον, διασκεδάζει και αναπτύσσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Αγαπάμε το κάθε τι που υπάρχει στον χώρο μας και πιστεύουμε ότι προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε γονείς και παιδιά, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουμε την ευτυχία και χαρά, φροντίζοντας για την καλύτερη ποιότητα

Βασικός στόχος του ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ είναι να προσφέρει σε όλους μια άλλη άποψη για το παιχνίδι και την ψυχαγωγία. Να συνδέσει και να προσεγγίσει όσο γίνεται καλύτερα το παιχνίδι με την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του παιδιού.

Το κατάστημά μας ταυτίζεται με το εναλλακτικό, ποιοτικό και συνάμα οικονομικό παιχνίδι και είναι συνώνυμο της σωστής και υπεύθυνης εξυπηρέτησης, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να αντιτάξει στο βομβαρδισμό της τηλεόρασης τη δική του φιλοσοφία και πρόταση ‘’παιχνίδια φιλικά τόσο για το παιδί όσο και το περιβάλλον του’’.

Eίμαστε εδώ πάντα με το ίδιο πάθος, την ίδια υπευθυνότητα και τον ίδιο σεβασμό που απορρέουν από την πολύχρονη εμπειρία μας και σας δίνουμε την χαρά να βρεθείτε σ’ ένα εκθεσιακό χώρο όπου οι άνθρωποί του , γνωρίζουν να αγαπούν το αντικείμενο της δουλειάς τους, σ’ ένα χώρο ζεστό και φιλικό όπου μπορείτε ν’ αναζητήσετε ήρεμα το σωστό παιχνίδι.

Το παιχνίδι μπορεί να είναι εμπόρευμα που αγοράζεται, δεν είναι όμως είδος που στοιβάζεται μαζί με άλλα είδη σ’ ένα καροτσάκι. Το παιχνίδι πρέπει να έχει στόχο, να ανταποκρίνεται στη σωστή ηλικία, στην προσωπικότητα του παιδιού , στις δεξιότητές του και στα ενδιαφέροντά του ακόμη και στο περιβάλλον του.

Το ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ διαφέρει γιατί προσφέρει σειρές παιχνιδιών που δεν συναντώνται εύκολα στην ελληνική αγορά και που με μεράκι επιλέχτηκαν από ειδικούς για να ικανοποιήσουν τους στόχους των δημιουργών τους.Το ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ανήκει στο δίκτυο καταστημάτων ‘’ΚΥΚΛΟΣ’’, ενός συνεταιρισμού καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό να παρουσιάσει και να προωθήσει το σωστό και ασφαλές παιχνίδι, προσαρμοσμένο με την ηλικία και τις ανάγκες του παιδιού.
trabolinotoys.gr


Ιπποκράτους 21
Βέροια, TK 59132
Τηλ.: 23310 67323
Email: