Το Τραμπολίνο

Με έμφαση την ασφάλεια σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία, πιστεύοντας ότι το παιχνίδι είναι η πιο σοβαρή και σημαντική δραστηριότητα για την ομαλή ανάπτυξη ενός παιδιού (εκπαίδευση και πνευματική ανάπτυξη),  το κατάστημα παιχνιδιών ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ από το 1993 ερευνά προσεκτικά και επιλέγει πάντα τα καλύτερα και δημιουργικότερα παιχνίδια του κόσμου. Μέσα από το παιχνίδι το παιδί ανακαλύπτει τον κόσμο και το περιβάλλον, διασκεδάζει, κοινωνικοποιείται, αντιλαμβάνεται, αναπτύσσει τις γλωσσικές και κινητικές δεξιότητες του, δημιουργεί και αναπτύσσει τη φαντασία του. Αγαπάμε το κάθε τι που υπάρχει στον χώρο μας και πιστεύουμε ότι προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε γονείς και παιδιά, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουμε την ευτυχία και χαρά, φροντίζοντας για την καλύτερη ποιότητα, και τιμή.

Βασικός στόχος του ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ είναι να προσφέρει σε όλους μια άλλη άποψη για το παιχνίδι και την ψυχαγωγία. Να συνδέσει και να προσεγγίσει όσο γίνεται καλύτερα το παιχνίδι με την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του παιδιού.

Το κατάστημά μας ταυτίζεται με το εναλλακτικό, ποιοτικό και συνάμα οικονομικό παιχνίδι και είναι συνώνυμο της σωστής και υπεύθυνης εξυπηρέτησης, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να αντιτάξει στο βομβαρδισμό της τηλεόρασης τη δική του φιλοσοφία και πρόταση ‘’παιχνίδια φιλικά τόσο για το παιδί όσο και το περιβάλλον του’’.

Eίμαστε εδώ πάντα με το ίδιο πάθος, την ίδια υπευθυνότητα και τον ίδιο σεβασμό που απορρέουν από την πολύχρονη εμπειρία μας και σας δίνουμε την χαρά να βρεθείτε σ’ ένα εκθεσιακό χώρο όπου οι άνθρωποί του , γνωρίζουν και αγαπούν το αντικείμενο της δουλειάς τους, σ’ ένα χώρο ζεστό και φιλικό όπου μπορείτε ν’ αναζητήσετε ήρεμα το σωστό παιχνίδι, με τη σωστή εξυπηρέτηση.

Το παιχνίδι μπορεί να είναι εμπόρευμα που αγοράζεται, δεν είναι όμως είδος που στοιβάζεται μαζί με άλλα είδη σ’ ένα καροτσάκι. Το παιχνίδι πρέπει να έχει στόχο, να ανταποκρίνεται στη σωστή ηλικία, στην προσωπικότητα του παιδιού , στις δεξιότητές του και στα ενδιαφέροντά του ακόμη και στο περιβάλλον του.

Το ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ διαφέρει γιατί προσφέρει σειρές παιχνιδιών που δεν συναντώνται εύκολα στην ελληνική αγορά και που με μεράκι επιλέχτηκαν από εμάς για να ικανοποιήσουν τους στόχους των δημιουργών τους.Το ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ανήκει στο δίκτυο καταστημάτων ‘’ΚΥΚΛΟΣ’’, ενός συνεταιρισμού καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό να παρουσιάσει και να προωθήσει το σωστό και ασφαλές παιχνίδι, προσαρμοσμένο με την ηλικία και τις ανάγκες του παιδιού.


ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ:08:30 - 14:30
ΤΡΙΤΗ:08:30 - 14:00 & 17:00 - 20:30
ΤΕΤΑΡΤΗ:08:30 - 14:30
ΠΕΜΠΤΗ:08:30 - 14:00 & 17:00 - 20:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:08:30 - 14:00 & 17:00 - 20:30
ΣΑΒΒΑΤΟ:08:30 - 14:30